Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz akan su görmek

Rüyada temiz akan su görmek

Rüyada temiz akan su görmek adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada temiz akan su gördüyseniz:

  • Beklenmedik olayların ya da istenmeyen değişikliklerin sizi durdurmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada temiz akan su görmek bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada çeşmeden akan temiz su görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada temiz akan dere görmek zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada akan yağmur suyu görmek tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akan suyu kesmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada akan suyun üstünden atlamak kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada musluktan akan suyu kapatmak kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına delalettir.

Rüyada akan su içinde balık görmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments