Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir adamı dövmek

Rüyada bir adamı dövmek

Rüyada bir adamı dövmek kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, ününün çoğalacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir adamı dövmek gördüyseniz:

  • Daha az konuşmaya çalışmakta fayda var.

Rüyada yaşlı bir adamı dövmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine işaret eder.

Rüyada adamın karısını dövdüğünü görmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada adamı dövmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına delalet eder.

Rüyada bir adamı dövmek zor bir dönem geçirileceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada tanımadığın bir adamı dövmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın adamı dövmek güzel ve bereketli işlere gireceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, girilen yolda zarar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir adamın karısını dövdüğünü görmek iş hayatında iniş yaşanacağına, huzurlu günler görüleceğine, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı adamı dövmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments