Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın bir adamı dövmek

Rüyada tanımadığın bir adamı dövmek

Rüyada tanımadığın bir adamı dövmek neşe ve sevinç içinde olacağına, güvenini sarsacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, aileden ayrı kalınacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına inanılır.

Rüyada tanımadığın bir adamı dövmek gördüyseniz:

  • Alacağınız bazı haberler yüzünden endişe duyabilirsiniz.

Rüyada tanımadığın bir adamı dövmek hayra ve esenliğe, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığın adamı dövmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına yorulmaktadır.

Rüyada adamı dövmek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, boş yere korku duyulacağına, ters giden işlerin normale döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir adamın karısını dövdüğünü görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına rivayet eder.

Rüyada adamın karısını dövdüğünü görmek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, maddi olarak zor bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada yaşlı adamı dövmek birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada yaşlı bir adamı dövmek eski huzurun yeniden sağlanacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada bir adamı dövmek atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments