Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan ırmak görmek

Rüyada akan ırmak görmek

Rüyada akan ırmak görmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya, gelirinin çoğalacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, gönül yaralarının iyileşeceği, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada akan ırmak gördüyseniz:

  • O anları iyi yakalamalısınız.

Rüyada hızlı akan ırmak görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına işaret eder.

Rüyada süt akan ırmak başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine inanılır.

Rüyada akan ırmak görmek maddi olarak güç kazanacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına alamet etmektedir.

Rüyada akan ırmak ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine delalet eder.

Rüyada ters akan ırmak kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ırmakta boğulduğunu görmek kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi ırmak görmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, özel hayatında mutluluğu yakalamasına işaret eder.

Rüyada kirli ırmak görmek yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments