Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hızlı akan ırmak görmek

Rüyada hızlı akan ırmak görmek

Rüyada hızlı akan ırmak görmek ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine, işinde de büyük başarılara imza atacağına, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada hızlı akan ırmak gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözleri tutmamanız veya sözlerinizin arkasında durmamanız sorun yaratabilir.

Rüyada hızlı akan ırmak görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ters akan ırmak hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada akan ırmak bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada akan ırmak görmek yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına, sorunların biteceğine alamet eder.

Rüyada süt akan ırmak elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine yorulur.

Rüyada hızlı akan dere görmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada hızlı akan nehir görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya delalet eder.

Rüyada hızlı akan su görmek ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments