Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ters akan ırmak

Rüyada ters akan ırmak

Rüyada ters akan ırmak her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, bahtının güzelleşeceğine, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada ters akan ırmak gördüyseniz:

  • Tazelenen anılar bundan sonra ne yapmak istediğiniz üzerinde düşünmenize neden olabilir.

Rüyada ters akan ırmak büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine alamet etmektedir.

Rüyada akan ırmak büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada hızlı akan ırmak görmek eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada akan ırmak görmek eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada süt akan ırmak hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine işarettir.

Rüyada ters akan nehir görmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına alamet eder.

Rüyada tersten akan su görmek ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine yorulur.

Rüyada ters akan su görmek kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments