Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli ırmak görmek

Rüyada kirli ırmak görmek

Rüyada kirli ırmak görmek huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, sorumlu tutacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına alamet eder.

Rüyada kirli ırmak gördüyseniz:

  • Plan veya fikirlerinizi herkesle paylaşmak isteyebilirsiniz.

Rüyada kirli ırmak görmek yaşamını daha iyi planlayacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine tabir olunur.

Rüyada kirli ırmak maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yaşamdan istediklerini alacağına alamet eder.

Rüyada ırmaktan birini kurtarmak karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, ufkunun açılacağına inanılır.

Rüyada süt akan ırmak yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına delalet eder.

Rüyada hızlı akan ırmak görmek kötü günler görüleceğine, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, rızkın artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ırmakta yürümek sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada ırmakta su görmek onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ırmakta boğulan birini kurtarmak uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments