Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi ırmak görmek

Rüyada mavi ırmak görmek

Rüyada mavi ırmak görmek daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, sorunların bir bir çözüleceğine delalettir.

Rüyada mavi ırmak gördüyseniz:

  • Detaylara çok fazla odaklanmanız asıl resmi kaçırmanıza neden oluyor olabilir.

Rüyada mavi ırmak görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada ırmaktan atlamak zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, hoş olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada ırmakta çamaşır yıkamak küçük ise kazancınızın daha az olacağına, problemlerini çözeceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine tabir olunur.

Rüyada ırmak deniz görmek aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işarettir.

Rüyada cennet ırmağı görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına delalet etmektedir.

Rüyada ırmağın kuruduğunu görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada ırmağa atlamak iyi insanlar ile birlikte olunacağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, yaşam kolaylığı içine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ırmak ve yeşillik görmek sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, hem itibar edineceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments