Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan ırmak

Rüyada akan ırmak

Rüyada akan ırmak yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, maddi durumun düzeltileceğine, yeni adımlar atacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi yükümlülüklerinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada akan ırmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya duygusal yaşamınızda olumlu gelişmeler var.

Rüyada hızlı akan ırmak görmek mutsuz ve hasta olacağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada akan ırmak görmek umduğunu bulamayacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, rahat şekilde geçineceğine delalettir.

Rüyada ters akan ırmak büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına işarettir.

Rüyada süt akan ırmak borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına tabir olunur.

Rüyada akan ırmak küslerin ve dargınların barışacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada küçük ırmak görmek ona mutluluk getireceğine, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ırmaktan geçmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, kırgınlıkların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada arabayla ırmağa düşmek rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments