Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süt akan ırmak

Rüyada süt akan ırmak

Rüyada süt akan ırmak çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, bolluğun ve bereketin artacağına, hayırlı günler yaşayacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, yüzünün de yerlere düşeceğine, dinde olgunlaşacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada süt akan ırmak gördüyseniz:

  • Kaybedilmiş savaşların hesabını yapıp, ölüyü diriltmek peşinde koşmaktan vaz geçmelisiniz.

Rüyada süt akan ırmak hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, yüzün güleceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına inanılır.

Rüyada hızlı akan ırmak görmek uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, iyilik görüleceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada akan ırmak görmek daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada ters akan ırmak kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına alamet eder.

Rüyada akan ırmak kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, sorunlarını çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sütten ırmak görmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine yorulur.

Rüyada süt ırmağı görmek işlerin de hafifleyeceğine, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, doğru haber almaya tabir olunur.

Rüyada memeden akan süt görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments