Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binayı yıkılmış görmek

Rüyada binayı yıkılmış görmek

Rüyada binayı yıkılmış görmek moralinin yerine geleceğine, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, yeni ev eşyaları alınacağına, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada binayı yıkılmış gördüyseniz:

  • Neyse ki, siz hiç kimsenin görmediğini görüyorsunuz.

Rüyada oturduğu binanın yıkıldığını görmek verdiği vaatleri yerine getireceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına inanılır.

Rüyada eski binaların yıkıldığını görmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada binanın duvarlarının yıkıldığını görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bina yıkılmak askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına işaret eder.

Rüyada depremle binanın yıkıldığını görmek iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, sermaye kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada binaların yıkılmasını görmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına delalet etmektedir.

Rüyada binanın üzerine yıkıldığını görmek uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine inanılır.

Rüyada yıkılan binadan kaçmak işbirliği içinde olacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments