Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binanın üzerine yıkıldığını görmek

Rüyada binanın üzerine yıkıldığını görmek

Rüyada binanın üzerine yıkıldığını görmek günahların da affolacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, mutsuz ve hasta olacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına inanılır.

Rüyada binanın üzerine yıkıldığını gördüyseniz:

  • Olan biteni anlamanız gidişatta fark yaratmanızı sağlayabilir.

Rüyada depremde yıkılan binalar görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına delalettir.

Rüyada yıkılmak üzere olan bina görmek insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada depremden binanın yıkıldığını görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada büyük bir binanın yıkıldığını görmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada başka binanın yıkıldığını görmek ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, haksızlığa uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada yıkılan binanın altında kalmak bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının binasının yıkıldığını görmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, kazançlı çıkacağına tabir olunur.

Rüyada deprem olduğunu binaların yıkıldığını görmek rahatın kaçacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments