Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada depremle binanın yıkıldığını görmek

Rüyada depremle binanın yıkıldığını görmek

Rüyada depremle binanın yıkıldığını görmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, hasretliklerin bir araya geleceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada depremle binanın yıkıldığını gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda istikrarı sağlamak için çaba sarf etmelisiniz.

Rüyada depremde bina yıkıldığını görmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine yorulur.

Rüyada depremde binaların yıkıldığını görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada deprem olduğunu ve binaların yıkıldığını görmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, hataların düzeltileceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada depremde yıkılan binalar görmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada deprem binaların yıkıldığını görmek herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada deprem olup binanın yıkıldığını görmek maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, daha fazla para kazanacağına rivayet eder.

Rüyada depremle binanın yıkıldığını görmek kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına tabir olunur.

Rüyada deprem olduğunu binaların yıkıldığını görmek tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments