Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski binaların yıkıldığını görmek

Rüyada eski binaların yıkıldığını görmek

Rüyada eski binaların yıkıldığını görmek çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, bilakis malının çoğalacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, zengin için yoksulluğa rivayet etmektedir.

Rüyada eski binaların yıkıldığını gördüyseniz:

  • Sizden ilgi göremediği için şikayetçi olan kişiler var.

Rüyada eski bir binanın yıkıldığını görmek başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, dik durmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada eski binaların yıkıldığını görmek sağlık sorunları varsa düzeleceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, kazancının da garanti ve sabit olacağına alamet eder.

Rüyada yıkılan binadan kurtulmak işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir binanın yıkıldığını görmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada oturduğu binanın yıkıldığını görmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının binasının yıkıldığını görmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, kurtuluşu bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada binayı yıkılmış görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, alkış alacağına inanılır.

Rüyada depremden binanın yıkıldığını görmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments