Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binanın duvarlarının yıkıldığını görmek

Rüyada binanın duvarlarının yıkıldığını görmek

Rüyada binanın duvarlarının yıkıldığını görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, çok mutlu olunacağına, hakkında iyi yorumlar yapılacağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, işsiz kalmaya işarettir.

Rüyada binanın duvarlarının yıkıldığını gördüyseniz:

  • Bir erkek figürünün yaratabileceği bir problem ya da yaşadığınız yerle ilgili bir konu ilgi gerektirebilir.

Rüyada binanın duvarlarının yıkıldığını görmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine inanılır.

Rüyada depremde binanın yıkıldığını görmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına inanılır.

Rüyada yıkılmak üzere olan bina görmek yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına işaret etmektedir.

Rüyada yıkılan bina görmek isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada başka binanın yıkıldığını görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada bina yıkılmak dileklerine ve dualarına kavuşacağına, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, yüksek moral sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada binayı yıkılırken görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalettir.

Rüyada binanın yıkılması görmek eline para geçeceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, rızkının kesileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments