Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bina yıkılmak

Rüyada bina yıkılmak

Rüyada bina yıkılmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına yorulur.

Rüyada bina yıkılmak gördüyseniz:

  • Halledilmesi zor konular veya biraraya gelmesi zor parçalar için gereğinden fazla zaman veya enerji harcıyor olabilirsiniz.

Rüyada binayı yıkılırken görmek aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, kendi geleceğine alamet eder.

Rüyada bir binanın yıkıldığını görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada yıkılan binanın içinde olmak işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine işarettir.

Rüyada binanın yıkılmasını görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, her attığı adımı paraya çevireceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada deprem olduğunu binaların yıkıldığını görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, rakiplerine karşı güç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yeni binanın yıkıldığını görmek kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, sıkıntı yükleneceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada deprem olup binanın yıkıldığını görmek çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada binanın üstüne yıkıldığını görmek uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments