Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkılan binadan kaçmak

Rüyada yıkılan binadan kaçmak

Rüyada yıkılan binadan kaçmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, malların çoğalacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, kötü sözler duyacağına, nimetin ve kazancın artacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yıkılan binadan kaçmak gördüyseniz:

  • Belli bağlantılarınızın ya da ilişkilerinizin karınca adımlarıyla ilerlediğini düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada yıkılan binadan kaçmak rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni binanın yıkıldığını görmek size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada yıkılan binanın altında kalmak uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bir binanın yıkıldığını görmek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına delalet eder.

Rüyada depremde bina yıkıldığını görmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, evlenme yolunda adım atacağına tabir olunur.

Rüyada binaların yıkılmasını görmek hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına işaret eder.

Rüyada başkasının binasının yıkıldığını görmek işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada depremde binanın yıkıldığını görmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments