Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oturduğu binanın yıkıldığını görmek

Rüyada oturduğu binanın yıkıldığını görmek

Rüyada oturduğu binanın yıkıldığını görmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine tabir olunur.

Rüyada oturduğu binanın yıkıldığını gördüyseniz:

  • Sağlık problemleriniz olabilir.

Rüyada oturduğu binanın yıkıldığını görmek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, büyük adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada deprem olduğunu binaların yıkıldığını görmek yoklukları ve hastalıkları unutacağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının binasının yıkıldığını görmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birçok binanın yıkıldığını görmek hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada binanın duvarlarının yıkıldığını görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, işlerin yavaşlayacağına tabir olunur.

Rüyada yıkılan bina görmek doktordan doktora koşturacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine rivayet eder.

Rüyada yıkılan binadan kurtulmak bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada yıkılan binanın altında kalmak kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments