Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binaların yıkılmasını görmek

Rüyada binaların yıkılmasını görmek

Rüyada binaların yıkılmasını görmek fakirlerin güleceğine, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, keyfin kaçacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine delalet eder.

Rüyada binaların yıkılmasını gördüyseniz:

  • Planlarınızı önemsemeniz güç kazanmanızı sağlayabilir.

Rüyada eski bir binanın yıkıldığını görmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada binanın üzerine yıkıldığını görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye işaret etmektedir.

Rüyada yıkılmak üzere olan bina görmek tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına delalet eder.

Rüyada binanın üstüne yıkıldığını görmek haneye bereket geleceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada binanın yıkılması görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, hayırlı işlere girişileceğine, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına inanılır.

Rüyada depremde binanın yıkıldığını görmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada binayı yıkılırken görmek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine işaret eder.

Rüyada deprem binaların yıkıldığını görmek yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments