Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binaya bakmak

Rüyada binaya bakmak

Rüyada binaya bakmak mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, onu borçtan kurtaracağına, sıkıntıların artacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada binaya bakmak gördüyseniz:

  • Sorunların üstünü örtmeye çalışmamalı, bir daha yüzünü göstermeyecek şekilde ortadan kalkmasını sağlamalısınız.

Rüyada binadan aşağı bakmak sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada yüksek binaya bakmak attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, iş değişikliğine gidileceğine, kariyer planının altüst olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı bakmak el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir binaya bakmak gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, kendisi ile gururlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir binadan bakmak aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok yüksek binadan bakmak bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek binadan bakmak ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, çaresiz durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada binaya bakmak yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, hayalkırıklığı yaşayacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments