Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binadan aşağı bakmak

Rüyada binadan aşağı bakmak

Rüyada binadan aşağı bakmak esenlik bulup, hafifleyeceğine, hem de sevdiklerinin olacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada binadan aşağı bakmak gördüyseniz:

  • Ekonomik veya duygusal konu her ne ise, sonuçta seçim size ait olacak.

Rüyada yüksek bir binadan aşağıya bakmak çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına işaret eder.

Rüyada binanın tepesinden aşağıya bakmak rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek binadan aşağı bakmak isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, başarılarının azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada binadan aşağı bakmak sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı bakmak esenliğe kavuşulacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza delalet etmektedir.

Rüyada binadan aşağı atlamak zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada binadan aşağıya düşmek sorunlarının sürekli artacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, kendisine olan güveninin artacağına işaret eder.

Rüyada binadan aşağı düşmek uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, gönül kapılarını açacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments