Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binanın yıkılması görmek

Rüyada binanın yıkılması görmek

Rüyada binanın yıkılması görmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, markasını duyuracağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına alamet etmektedir.

Rüyada binanın yıkılması gördüyseniz:

  • Gizli ajandası olan kişilere dikkat etmenizde fayda var.

Rüyada binanın üzerine yıkıldığını görmek rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına inanılır.

Rüyada büyük bir binanın yıkıldığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıkılmak üzere olan bina görmek uğradığı zararların telafi edileceğine, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine işaret eder.

Rüyada binayı yıkılmış görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada kamu binasının yıkıldığını görmek rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, koltuğunun yükseleceğine yorulur.

Rüyada yıkılan binadan kaçmak rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada binaların yıkılmasını görmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, yaptığı hataları düzelteceğine delalettir.

Rüyada yüksek binanın yıkıldığını görmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, zorluklarını aşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments