Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkılmak üzere olan bina görmek

Rüyada yıkılmak üzere olan bina görmek

Rüyada yıkılmak üzere olan bina görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine işarettir.

Rüyada yıkılmak üzere olan bina gördüyseniz:

  • Olayları zorlamamalısınız.

Rüyada depremle binanın yıkıldığını görmek başarılarının tadına varacağına, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka binanın yıkıldığını görmek herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni binanın yıkıldığını görmek sorunlarının son bulacağına, rahatının kaçacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Rüyada yıkılan bina görmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, kalp kırıklığı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yıkılan binanın altında kalmak yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, rızkının eksileceğine, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına inanılır.

Rüyada binayı yıkılırken görmek sevineceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine rivayet eder.

Rüyada deprem binaların yıkıldığını görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, dertlerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada binaların yıkılmasını görmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments