Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kamu binasının yıkıldığını görmek

Rüyada kamu binasının yıkıldığını görmek

Rüyada kamu binasının yıkıldığını görmek mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, işinde en iyisi olacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına alamet eder.

Rüyada kamu binasının yıkıldığını gördüyseniz:

  • Belli konulara sabit fikirli yaklaşmanın ya da ısrarcı olmanın faydasını görmeniz zor olabilir.

Rüyada kamu binasının yıkıldığını görmek kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına inanılır.

Rüyada kamu binası görmek zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine delalettir.

Rüyada kamu dairesi görmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada depremde yıkılan binalar görmek kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine delalet eder.

Rüyada bina yıkılırken görmek yalnız hissetmeye, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada bina yıkılması görmek içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yıkılan binanın altında kalmak alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine rivayet eder.

Rüyada yıkılacak bina görmek kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments