Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir binanın yıkıldığını görmek

Rüyada büyük bir binanın yıkıldığını görmek

Rüyada büyük bir binanın yıkıldığını görmek kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, yeni bir başlangıç yapmaya, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine alamet eder.

Rüyada büyük bir binanın yıkıldığını gördüyseniz:

  • Geçmişte yaptıklarınız şu an ilerlemenize yardım edebilir.

Rüyada büyük bir binanın yıkıldığını görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine yorulur.

Rüyada yıkılan binanın altında kalmak yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, işinde aranan biri haline geleceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine inanılır.

Rüyada bir binanın yıkıldığını görmek iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine inanılır.

Rüyada deprem binaların yıkıldığını görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına rivayet eder.

Rüyada depremle binanın yıkıldığını görmek bunun da rüya sahibine sorun olacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına delalet eder.

Rüyada eski binaların yıkıldığını görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada binaların yıkılmasını görmek şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, hem de para kaybettireceğine delalet eder.

Rüyada binanın üzerine yıkıldığını görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments