Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek binanın yıkıldığını görmek

Rüyada yüksek binanın yıkıldığını görmek

Rüyada yüksek binanın yıkıldığını görmek kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, dara düşeceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, mutluluğunun her geçen gün artacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına delalet eder.

Rüyada yüksek binanın yıkıldığını gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözlerin arkasında durmalı, yapacağınızı söylediğiniz şeyleri yerine getirmelisiniz.

Rüyada yüksek binanın yıkıldığını görmek sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, daha fazla kazanç getireceğine, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir binanın yıkıldığını görmek aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada yıkılan binadan kurtulmak herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada binayı yıkılmış görmek işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada depremde yıkılan binalar görmek kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, zarar etmeyeceğine, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına işarettir.

Rüyada deprem olup binanın yıkıldığını görmek iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine alamet eder.

Rüyada deprem olduğunu ve binaların yıkıldığını görmek içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, dileklerinin de kabul olacağına delalet eder.

Rüyada binanın yıkılmasını görmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments