Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir binanın üstünde olmak

Rüyada yüksek bir binanın üstünde olmak

Rüyada yüksek bir binanın üstünde olmak bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, aile içinde husumet gelişeceğine, attığı her adımı düşüneceğine, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binanın üstünde olmak gördüyseniz:

  • Sosyalleşmeniz romantizmi veya romantik fırsatları da arttırabilir.

Rüyada yüksek bir binanın üstünde olmak sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada yüksek bina üstünde olmak hidayete erip huzuru bulacağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına tabir olunur.

Rüyada binanın en üstünde olmak hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada binanın üstünden atlamak rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına tabir olunur.

Rüyada denizin üstünde bina görmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, elindeki imkanların artacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine rivayet eder.

Rüyada binanın üstünde görmek gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada bina üstünde olmak yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada binaların üstünden uçmak sakin giden yaşamının sarsılacağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments