Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bina tepesinde görmek

Rüyada bina tepesinde görmek

Rüyada bina tepesinde görmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada bina tepesinde gördüyseniz:

  • Geçmiş tecrübeleriniz sizi kötü durumda kalmaktan kurtarabilir.

Rüyada bina tepesinde olmak ferah bir eve geçileceğine, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir binanın tepesinde olmak ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini yüksek binanın tepesinde görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bina tepesinde görmek sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, rahatlayacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına işaret eder.

Rüyada yüksek binanın tepesine çıkmak kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek binanın tepesinde olmak günden güne daha artan başarılar kazanacağına, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini binanın tepesinde görmek yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bina tepesinde olmak hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments