Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binanın tepesinde görmek

Rüyada binanın tepesinde görmek

Rüyada binanın tepesinde görmek rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada binanın tepesinde gördüyseniz:

  • Güvenli bir yuva sizin için çok önemli olacak.

Rüyada binanın tepesinden aşağıya bakmak gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada binanın en tepesine çıkmak çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine işaret eder.

Rüyada binanın tepesinden düşmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir binanın tepesinde olduğunu görmek bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına işaret eder.

Rüyada binanın tepesinde görmek gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, iş hayatında başarılı olmaya, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bina tepesinde olmak sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, güzel günlere kavuşacağına yorulur.

Rüyada binanın tepesinden atlamak deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bina tepesinde olmak sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments