Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binanın tepesinde olmak

Rüyada binanın tepesinde olmak

Rüyada binanın tepesinde olmak tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, sıkıntının günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada binanın tepesinde olmak gördüyseniz:

  • Sözlerinizin arkasında durmanız gerekiyor.

Rüyada tepede bina görmek kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada binanın tepesinde olmak sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, hayallerinin gerçek olacağına, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini binanın tepesinde görmek üzüntülerin biteceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada binanın en tepesine çıkmak üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yüksek binanın tepesinde olmak muradınıza ereceğinize, sabit geliri olacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bina tepesinde olmak sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir binanın tepesine çıkmak sorunlarının da çözüleceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada bina tepesine çıkmak kişinin can derdine düşeceğine, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, planların aksayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments