Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir binanın tepesinde olduğunu görmek

Rüyada yüksek bir binanın tepesinde olduğunu görmek

Rüyada yüksek bir binanın tepesinde olduğunu görmek işinde profesyonel kimse olacağına, başarılarının devamlı olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, bilmediği duyguları tadacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir binanın tepesinde olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konuların nasıl sonuçlanacağı veya nasıl devam edeceği konusunda kafanızda şüpheler varsa, boşuna üzülmeyin.

Rüyada yüksek bir binanın tepesine çıkmak büyük bir boşluğa düşeceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir binanın tepesinde olmak yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına işaret eder.

Rüyada kendini yüksek binanın tepesinde görmek hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek binanın tepesinde olmak insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, hak yolundan ayrılacağına, çektiği zorlukların biteceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bina tepesinde olmak ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binanın tepesinde olduğunu görmek ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, mahsullerin fazlalaşacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek binanın tepesine çıkmak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada binanın tepesinde olmak adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments