Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bina tepesinde olmak

Rüyada yüksek bina tepesinde olmak

Rüyada yüksek bina tepesinde olmak gözden düşeceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, işlerde aksilikler yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bina tepesinde olmak gördüyseniz:

  • Memnun edilmesi zor kişileri etkilemek için çok fazla enerji harcamamalısınız.

Rüyada yüksek binanın tepesine çıkmak hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir binanın tepesinde olmak sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine işaret eder.

Rüyada kendini yüksek binanın tepesinde görmek dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek binanın tepesinde olmak elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir binanın tepesinde olduğunu görmek takdir toplayacağına, güzel bir evliliğe, mutluluğunun katlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bina tepesinde olmak büyük bir karar verileceğine, sevip saydığı bir birey olunacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir binanın tepesine çıkmak gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere alamet eder.

Rüyada binanın en tepesine çıkmak tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments