Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepeden aşağı inmek

Rüyada tepeden aşağı inmek

Rüyada tepeden aşağı inmek masrafların bu dönemde artış göstereceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, bolluğun ve verimin de artacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına tabir olunur.

Rüyada tepeden aşağı inmek gördüyseniz:

  • Daha dışa dönük, toplu aktiviteleri seveceksiniz.

Rüyada tepeden aşağı inmek içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada binanın tepesinden aşağıya bakmak güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tepeden aşağıya bakmak büyük sorunlar yaşanacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tepeden aşağı kaymak çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada tepeden aşağıya düşmek yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına yorulur.

Rüyada tepeden aşağı düşmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine işarettir.

Rüyada tepeden aşağı kaydıgını görmek sevap işlemek için uğraşacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine alamet eder.

Rüyada tepeden aşağı bakmak her daim Allah yolunda olacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments