Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepeden aşağıya bakmak

Rüyada tepeden aşağıya bakmak

Rüyada tepeden aşağıya bakmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, evlatlarından hayır bulacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tepeden aşağıya bakmak gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz, işleriniz ya da aşk hayatınızla ilgili konularda gerçeklerin anlaşılmasını sağlayacak ipuçları yüzünü gösterebilir.

Rüyada binanın tepesinden aşağıya bakmak herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, yeni mallara sahip olacağına delalet eder.

Rüyada tepeden aşağı bakmak bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tepeden aşağıya bakmak hilekar ve zayıf tanıdığa, kalıcı başarıyı yakalayacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tepeden aşağı düşmek başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına işarettir.

Rüyada tepeden aşağı kaymak kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tepeden aşağı kaydıgını görmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tepeden aşağı inmek müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, maddi gücünün artacağına delalettir.

Rüyada tepeden aşağıya düşmek maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments