Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binanın temelini görmek

Rüyada binanın temelini görmek

Rüyada binanın temelini görmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına delalet eder.

Rüyada binanın temelini gördüyseniz:

  • Aile büyüklerinden gelebilecek kısıtlamalar sizi rahatsız edebilir.

Rüyada bina temeli atmak kısmetinin açılacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına alamet eder.

Rüyada binanın temelini görmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına tabir olunur.

Rüyada bina temeli görmek kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, ters giden olayların düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada bina temeli kazmak geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına işarettir.

Rüyada ev temeli atıldığını görmek mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, saygınlığının artacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine işaret eder.

Rüyada yeni ev temeli görmek çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada bir evin temelini atmak ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ev temel atmak hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments