Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni ev temeli görmek

Rüyada yeni ev temeli görmek

Rüyada yeni ev temeli görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, kişinin fakirleşeceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni ev temeli gördüyseniz:

  • Çoğu zaman belli öneri, teklif veya davetleri değerlendirmeye alırken çok fazla açıdan inceliyorsunuz.

Rüyada yeni ev temeli görmek kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev temeli atmak dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine işarettir.

Rüyada ev temel görmek zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına alamet eder.

Rüyada ev temeli görmek çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, anne babayla ters düşüleceğine inanılır.

Rüyada ev temel atmak zor ve kötü günlerden geçeceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada eve temel atmak sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada kazılmış ev temeli görmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev temeli yapmak sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments