Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bina temeli görmek

Rüyada bina temeli görmek

Rüyada bina temeli görmek hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, ister istemez çok üzüleceğine, getirisi çok olan işler yapacağına, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, hayırlı ve güzel olacağına işaret eder.

Rüyada bina temeli gördüyseniz:

  • Akrabalarınıza veya aileniz kadar yakın kişilere destek olmanız ya da yardım etmeniz gerekebilir.

Rüyada bina temeli kazmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bina temeli görmek umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada binanın temelini görmek kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, sorunlarının tamamen biteceğine işaret eder.

Rüyada bina temeli atmak çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni ev temeli görmek her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada evin temelini atmak borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, el üstünde tutulacağına inanılır.

Rüyada bir evin temelini atmak kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına yorulur.

Rüyada kazılmış temel görmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments