Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bina temeli kazmak

Rüyada bina temeli kazmak

Rüyada bina temeli kazmak olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, huzur dolu günler geçireceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına inanılır.

Rüyada bina temeli kazmak gördüyseniz:

  • Diğerleri için neler yapabileceğinize odaklanmalısınız.

Rüyada bina temeli kazmak hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin temelini kazmak maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına delalet eder.

Rüyada temel kazmak hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına alamet eder.

Rüyada inşaat temeli kazmak hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Rüyada ev temeli kazmak kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bina temeli görmek kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine delalet eder.

Rüyada binanın temelini görmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bina temeli atmak kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, neredeyse kahrolacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments