Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bina üstüne çıkmak

Rüyada bina üstüne çıkmak

Rüyada bina üstüne çıkmak kazancın artacağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada bina üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Biraz sakinleşip, iş hayatınızda ya da kurallı bazı durumlarda, sizden tam olarak ne beklendiğini anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada bina üstüne çıkmak çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine işarettir.

Rüyada binanın en üstüne çıkmak yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek binanın üstüne çıkmak maddi olarak zayıflayacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına tabir olunur.

Rüyada binanın üstüne yıkıldığını görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada binanın üstüne cıkmak üzüleceğine ve yıkılacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sandalye üstüne çıkmak hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, kavgaların büyüyeceğine, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine delalettir.

Rüyada kayanın üstüne çıkmak ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, muradına eremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su üstüne çıkmak deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments