Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bina merdiveninden çıkmak

Rüyada bina merdiveninden çıkmak

Rüyada bina merdiveninden çıkmak esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bina merdiveninden çıkmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya sosyal yaşamınızda imajınız güçleniyor, çevrenin takdirini kazanmaya başlıyorsunuz.

Rüyada binada merdiven çıkmak sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada bina merdiveni çıkmak yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bina merdiveninden çıkmak verilen sözlerin yerine getirileceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, evlerindeki huzurun artacağına delalet etmektedir.

Rüyada binanın merdivenlerinden çıkmak maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada bina merdiveni yıkamak güç ve kudret sahibi olacağına, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bina merdiveni görmek sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye rivayet etmektedir.

Rüyada çok yüksek binaya çıkmak dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada bina çatısına çıkmak çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, parasının ve malının eksik kalmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments