Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binanın üzerine çıkmak

Rüyada binanın üzerine çıkmak

Rüyada binanın üzerine çıkmak yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada binanın üzerine çıkmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek rahatsızlıkların sebebi geçmişte yaşananlar olabilir.

Rüyada yüksek binanın çatısına çıkmak elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine delalettir.

Rüyada binanın üst katına çıkmak bereketin artacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bina çıkmak üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek katlı binaya çıkmak aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, daha sık bir araya geleceğine delalettir.

Rüyada binanın en üstüne çıkmak hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir binanın tepesine çıkmak zaman içinde daha güzel günler göreceğine, nazara geleceğine, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada binadan çıkmak elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına delalettir.

Rüyada çok yüksek bir binaya çıkmak kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, huzurlu günler geçirileceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments