Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bina merdiveni çıkmak

Rüyada bina merdiveni çıkmak

Rüyada bina merdiveni çıkmak büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bina merdiveni çıkmak gördüyseniz:

  • Sağlık yönünden endişelenme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada binanın merdivenlerinden çıkmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına delalet eder.

Rüyada bina merdiveni çıkmak hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bina merdiveninden çıkmak kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, saygısını toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada binada merdiven çıkmak rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına rivayet eder.

Rüyada bina merdiveni yıkamak ilişkilerin noktalanacağına, maddi gücünün azalacağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bina merdiveni görmek hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek binalara çıkmak evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, parasının ve malının eksik kalmayacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir binanın çatısına çıkmak işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments