Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binada merdiven çıkmak

Rüyada binada merdiven çıkmak

Rüyada binada merdiven çıkmak kazancından başkalarına da vereceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, kazancının katbekat artacağına, iç sıkıntısına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, hem işinde başarılı olacağına, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada binada merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Belli bir plan ya da düzenlemede bazı ufak tefek değişiklikler yapılması gerekiyor.

Rüyada bina merdiveninden çıkmak ferahlayacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bina merdiveni çıkmak ekmeksiz ve parasız kalacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada binanın merdivenlerinden çıkmak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada binada merdiven çıkmak acı veren kazalara, kendisini Allah yoluna adayacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine inanılır.

Rüyada bina merdiveni yıkamak evde dinlenmek zorunda olacağına, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bina merdiveni görmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, doğru olanı seçeceğine, zafer elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada binanın en üst katına çıkmak hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir binanın çatısına çıkmak manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments