Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bina merdiveni görmek

Rüyada bina merdiveni görmek

Rüyada bina merdiveni görmek ferahlayacağına, hafifleyeceğine, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, genç kimselere eğitim vereceğine, kendisini mutsuz edeceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada bina merdiveni gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda hassasiyet veya özveri gerektiren durumlar da oluşabilir.

Rüyada bina merdiveni çıkmak eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine tabir olunur.

Rüyada binada merdiven çıkmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada bina merdiveni yıkamak işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına inanılır.

Rüyada bina merdiveni görmek yeni işler alacağına, çabalarının boşa çıkacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına delalettir.

Rüyada binanın merdivenlerinden çıkmak huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına alamet etmektedir.

Rüyada bina merdiveninden çıkmak çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok yüksek binadan düşmek düzeninin sarsılacağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada parti binası görmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments