Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bina çatısına çıkmak

Rüyada bina çatısına çıkmak

Rüyada bina çatısına çıkmak hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, şerefli bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada bina çatısına çıkmak gördüyseniz:

  • Kendi koşullarınızda diretebilecek pozisyondasınız.

Rüyada yüksek bir binanın çatısına çıkmak rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına delalettir.

Rüyada bina çatısına çıkmak atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek binanın çatısına çıkmak problemlerle baş etmekte zorlanacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, aradığı aşkı bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada binanın çatısına çıkmak başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir binanın çatısında olmak başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada binanın çatısını görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine yorulur.

Rüyada yüksek binanın çatısında olmak önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada binanın çatısında olmak sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments