Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bina çatısı görmek

Rüyada bina çatısı görmek

Rüyada bina çatısı görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bina çatısı gördüyseniz:

  • Karşı cinsten gelen davetkar tavırlar olabilir.

Rüyada yüksek bir binanın çatısında olmak eşler arasına kara kedi gireceğine, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada binanın çatısında olmak işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine işarettir.

Rüyada bina çatısı görmek daha bir sevileceğine, çok rahat bir hayata adım atacağına, başarı kaydedeceğine delalet eder.

Rüyada bina çatısına çıkmak uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir binanın çatısına çıkmak şansının ve bahtının daima açıkolacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, bir düşmanın kötü haberini almaya alamet eder.

Rüyada kendini binanın çatısında görmek eksiği kendinde bulacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına yorulur.

Rüyada bir binanın çatısında olduğunu görmek çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, yolculuğa delalet eder.

Rüyada binanın çatısını görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments