Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir binanın çatısına çıkmak

Rüyada yüksek bir binanın çatısına çıkmak

Rüyada yüksek bir binanın çatısına çıkmak aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir binanın çatısına çıkmak gördüyseniz:

  • Duygusal diyaloglar içerisine girmeniz durumunda evde sorunlar yaşanabilir.

Rüyada yüksek bir binanın çatısına çıkmak sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına işarettir.

Rüyada yüksek binanın çatısına çıkmak eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek binanın çatısında olmak bir takım sorunlarla karşılaşacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir binanın çatısında olmak elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bina çatısına çıkmak üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına işaret eder.

Rüyada binanın çatısına çıkmak kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine delalettir.

Rüyada yüksek çatıya çıkmak büyük bir makama geleceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, bekarlar için evlenmeye delalet eder.

Rüyada yüksek binalara çıkmak esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments