Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binadan uçmak

Rüyada binadan uçmak

Rüyada binadan uçmak mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, üzüntülerin biteceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine alamet eder.

Rüyada binadan uçmak gördüyseniz:

  • Bir an da eski arkadaşlarınız, ortaklarınız, müşterileriniz veya akrabalarınızla görüşmek isteyebilirsiniz.

Rüyada binadan uçmak sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine delalet etmektedir.

Rüyada binaların üstünden uçmak dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine inanılır.

Rüyada yüksek binadan düşen birini görmek sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine delalettir.

Rüyada lüks binalar görmek ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, çok başarılı olup, kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir binanın çatısına çıkmak boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada binadan atladığını görmek elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada binadan atlayan birini görmek iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına tabir olunur.

Rüyada bina yaptırdığını görmek güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments