Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binadan binaya atlamak

Rüyada binadan binaya atlamak

Rüyada binadan binaya atlamak karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize delalettir.

Rüyada binadan binaya atlamak gördüyseniz:

  • Kafanızı bir süredir meşgul eden konular neticelenebilir.

Rüyada büyük binadan atlamak birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek binalardan atlamak büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, hasretin ve özlemin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok yüksek binadan atlamak dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir binadan atlamak güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada binanın tepesinden atlamak çok büyük bir işe girileceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına işaret eder.

Rüyada binaların üzerinden atlamak maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, maddi olarak zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada birinin binadan atladığını görmek dertleşerek moral bulacağına, hayır işleri yapacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada binanın üstünden atlamak aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, durumunuzun iyileşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments