Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binaların üzerinden atlamak

Rüyada binaların üzerinden atlamak

Rüyada binaların üzerinden atlamak resmi bir göreve getirileceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, mal kayıpları da yaşayacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada binaların üzerinden atlamak gördüyseniz:

  • Baskıcı veya aşırı ısrarcı olmamanızda fayda var.

Rüyada binadan atlamak yolunun açılacağına, zor zamanlar yaşayacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına yorulur.

Rüyada büyük binadan atlamak kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok yüksek binadan atlamak iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına tabir olunur.

Rüyada binaların üzerinden atlamak zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada binadan atladığını görmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, sıkıntılı bir döneme gireceğine, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına tabir olunur.

Rüyada binanın tepesinden atlamak evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine yorulur.

Rüyada yüksek binalardan atlamak hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına delalettir.

Rüyada yüksek binadan atlamak kısmetin kapanacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments